Уряд спростив механізм надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг для громадян

субсидії

Кабінет Міністрів спростив механізм надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг для громадян, які не встигли вчасно оформити державну компенсацію. Відповідне рішення закріплене у Постанові Кабміну №570 від 5 серпня, яке було опубліковано вчора.

Отже, громадянам, які не встигли подати заяву на отримання субсидій на ЖКП будуть нараховувати компенсації з моменту отримання права на субсидію, але не більше, ніж за шість місяців до звернення. Раніше, такий механізм діяв строком до трьох місяців.

«У Положенні про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» у першому реченні абзацу третього пункту 7 слова «яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги» виключити; в абзаці сьомому пункту 14 слова «три місяці» замінити словами «шість місяців», – йдеться в тексті Постанови.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading