Штаб АТО світлинами підтвердив присутність важкої техніки терористів у Комінтерновому

kominternovo

Штаб АТО опублікував фото аеророзвідки, які, як стверджує українська сторона, підтверджують присутність важкої техніки сепаратистів у Комінтерновому, що неподалік Маріуполя Донецької області.

«На знімках, які вчора зробив один із підрозділів аеророзвідки, – бандити НЗФ на блокпостах, сховані бойові броньовані машини, а також сліди від важкої гусеничної техніки загарбників», – повідомили 28 грудня у прес-центрі штабі АТО.

Свідчення присутності бойовиків проросійських бандформувань у н.п. Комінтернове, що неподалік Маріуполя. На знімках, які вчора зробив один із підрозділів аеророзвідки, – бандити НЗФ на блокпостах, сховані бойові броньовані машини, а також сліди від важкої гусеничної техніки загарбників.

Комінтернове – селище на нейтральній території неподалік Маріуполя, до цього селища минулого тижня заходили з військовою технікою бойовики угруповання «ДНР». В ОБСЄ повідомили, що їхні спостерігачі 24 грудня змогли відвідати селище Комінтернове тільки під наглядом бойовиків із угруповання «ДНР». Тоді на головній вулиці селища спостерігачі зафіксували свіжі сліди гусениць, що відповідали слідам від БМП і танків.

В угрупованні «ДНР» спростовували повідомлення про захоплення селища Комінтернове.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading