Щоб боротися з хворобами, варто звернути увагу на п’ять звичних продуктів

naturantybiotyky

Що з’їсти, щоб не хворіти: 5 ефективних натуральних антибіотиків. У списку є не тільки звичні цибулю і часник.

Період вірусів можна вважати відкритим. І щоб не піддатися грипу, не обов’язково бігти в аптеку, скористайтеся натуральними продуктами, які допоможуть не тільки не підхопити вірус, а й прискорити одужання.

Щоб боротися з патогенними бактеріями, вірусами і запаленнями без шкоди для організму, варто звернути увагу на п’ять звичних продуктів.

1. Часник. Це дуже сильне антибактеріальний засіб. Відвар з часнику здатний знищувати кишкову паличку.

2. Лук. За своїми цілющими властивостями цибуля схожий на часник. Його антибактеріальний ефект дозволяє обробляти рани і боротися із запаленнями. Антиоксиданти, що входять до складу лука, покращують кровообіг, травлення, нормалізують рівень цукру і холестерину в крові.

3. Ромашка. Ромашка бореться з бактеріями, зменшує набряки, ромашковий чай полегшує спазми шлунку. Також екстракт ромашки ефективний проти грибка, сприяє лікуванню абсцесу зубів і запалення ясен.

4. Імбир. Цей корінь пригнічує ріст бактерій, ефективно бореться із запальними процесами, проблемами травного тракту і дихальних шляхів.

Крім того, імбир нормалізує кровообіг, рівень цукру в крові, зміцнює імунну систему і втамовує біль.

5. Орегано. Завдяки вмісту карвакрола і розмаринової кислоти орегано є одним з найпотужніших антисептиків. Масло орегано захищає організм від численних інфекцій і має антибактеріальну, знеболюючим, що нейтралізує зміїна отрута, протипаразитарною, протисудомну, протимікробну і протигрибкову дію.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading