Банда шахраїв суркісів намагається продовжувати красти гроші в українців

Окружний адміністративний суд Києва 25 січня розгляне позов Григорія і Ігоря Суркісів до Національного банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Про це повідомив представник НБУ.

27 грудня Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження в адміністративній справі за позовом 6 фізосіб до НБУ, Фонду гарантування і тимчасового адміністратора Приватбанку.
До суду звернулися Ігор Суркіс, Григорій Суркіс, Рахміль Суркіс (батько Ігоря і Григорія), Марина Суркіс (дочка Ігоря), Світлана Суркіс (дочка Григорія) і Поліна Ковалик (дружина Григорія).

Вони просять про скасування рішення НБУ №105 від 13 грудня 2016 року, яким були визнані інсайдерами Приватбанку.

Також вони вимагають визнати незаконним наказ №22 від 20 грудня 2016 року (не уточнюється суть наказу).

12 січня відбулося попереднє засідання у даній справі, наступне засідання заплановане на 25 січня.

Раніше повідомлялося, що 27 грудня 2016 року Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження за позовом А-Банку до НБУ, Фонду гарантування і тимчасовому адміністратору Приватбанку.

А-Банк просив суд визнати протиправним та скасувати вищевказане рішення регулятора.
Також 28 грудня Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження за позовом ФК “Динамо” (Київ). У той же час 29 грудня “Динамо” відкликало два інших аналогічних позови.

В кінці грудня суд задовольнив позов футбольного клубу і зобов’язав НБУ, Фонд гарантування вкладів і Приватбанк надати документи у даній справі.

10 січня ФК “Динамо” повідомив про те, що Приватбанк не блокував рахунки клубу і що клуб продовжує працювати з банком в звичайному режимі.

11 січня представник НБУ повідомив, що тимчасовий адміністратор Приватбанку не здійснюэ списання коштів футбольного клубу.

18 грудня Кабмін вирішив націоналізувати Приватбанк. Після цього Міністерство фінансів купило 100% його акцій за 1 гривню.

До націоналізації найбільшими акціонерами банку були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.

20 грудня 2016 року, відразу після націоналізації Приватбанку, глава НБУ Валерія Гонтарева заявила про те, що А-Банк пов’язаний з акціонерами Приватбанку.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading