Порошенко тиждень був за кордоном у приватній поїздці – адміністрація

Президент України Петро Порошенко від 29 липня до 5 серпня перебував із приватною поїздкою в Європейському союзі, повідомляють українські ЗМІ з посиланням на коментар Адміністрації голови держави.

За повідомленням, президент перебував за кордоном «для проведення низки зустрічей».

У прес-службі президента уточнили, що за поїздку він заплатив власними коштами.

Про мету поїздки в адміністрації не повідомили, але додали, що інформація в деяких ЗМІ про перебування президента в Іспанії або про зустрічі з відомими українцями не відповідає дійсності.

Про цю поїздку Порошенка його адміністрація офіційно не повідомляла. Минулого тижня він не з’являвся на публічних заходах.

У коментарі інтернет-виданню Українська правда у прес-службі президента додали, що з 6 серпня Порошенко перебуває на своєму робочому місці в Києві.

У січні цього року в розслідуванні програми журналістських розслідувань «Схеми» (спільного проекту Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший») «Mr. Petro Incognito. Таємна відпустка президента» журналісти розповіли про таємну поїздку президента України Петра Порошенка у відпустку на Мальдіви.

Згідно з розслідуванням, неафішований президентський відпочинок, що тривав з 1 по 8 січня разом із перельотом загалом коштував не менше ніж 500 тисяч доларів.

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading