Місце Порошенка на похороні є «прощальним посланням» Маккейна Путіну і Трампу – екс-посол США в ООН

Колишня посол США в ООН Саманта Пауер назвала невипадковим місце, на якому під час церемонії прощання з американським сенатором Джоном Маккейном перебував президент України Петро Порошенко.

«Звичайно, невипадково, що Джон Маккейн, який розпланував кожну деталь сьогоднішнього прощання, запросив президента України Петра Порошенка й помістив його поруч із Єнсом Столтенберґом, головою НАТО. Це прощальне послання Володимиру Путіну та Дональду Трампу: Америка солідарна зі своїми друзями та союзниками», – написала Саманта Пауер після завершення жалобної церемонії.

Президент України Петро Порошенко зазначив після завершення церемонії прощання, що сенатор Маккейн був поруч із Україною та українцями в критичні моменти історії.

​Маккейн помер у віці 81 року 25 серпня – на наступний день після того, як його родина оголосила, що сенатор відмовився від лікування пухлини мозку, яка була виявлена у нього в 2017 році. Маккейн перед смертю написав листа співвітчизникам, в якому заявив про велич США і нагадав, що у американців більше спільного, ніж відмінного, і їм не варто впадати у відчай через «нинішні труднощі».

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading