Лисий злий карлик лякає світ, що буде застосовувати ядерну зброю у відповідь на застосування сили проти нього або його союзників

Ядерна зброя залишається важливим чинником запобігання виникненню ядерних конфліктів, наголошується у військовій доктрині Росії.

Росія залишає за собою право застосувати ядерну зброю у відповідь на застосування проти неї або союзників ядерної або неядерного зброї, йдеться в новій редакції військової доктрини.

Президент Росії Володимир путін у п’ятницю, 26 грудня, затвердив нову редакцію російської військової доктрини, повідомляється на сайті Кремля. Розширення НАТО визначено основною зовнішньою військовою небезпекою для Росії.

“РФ залишає за собою право застосувати ядерну зброю у відповідь на застосування проти неї та (або) її союзників ядерної та інших видів зброї масового ураження, а також у разі агресії проти РФ із застосуванням звичайної зброї, коли під загрозу поставлено саме існування держави”, – йдеться в документі, опублікованому на сайті Кремля.

Рішення про застосування ядерної зброї приймається главою держави (лисим злим карликом).

Нагадаємо, 29 листопада повідомлялося, що США у своїй військовій доктрині мають намір приділяти все більше уваги Росії та Китаю.

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading