Москальських дикунів оштрафували на 85 тисяч доларів за зневажливе ставлення до гімну Канади

хокей

Федерацію хокею Росії у понеділок, 24 серпня, оштрафували за зневажливе ставлення до виконання гімну Канади після фіналу чемпіонату світу в Празі. Вона має заплатити штраф у розмірі 80 тисяч швейцарських франків (приблизно 85 тисяч доларів) після того, як вибачиться перед представникам Канади.

Міжнародна федерація хокею заявила, що російські гравці свідомо покинули лід до завершення гімну Канади, після сигналу капітана Іллі Ковальчука.

Федерація хокею Росії стверджує, що її гравців ввели в оману, оскільки ворота на іншій стороні ковзанки залишалися відкритими і сприйняли це як сигнал, щоб покинути лід після того як програли канадцям з рахунком 6-1.

Але після вивчення відеодоказів Міжнародна федерація хокею заявила, що Ковальчук подав «безпомилковий жест головою» як сигнал для товаришів по команді піти з льоду після того, як срібні медалі були отримані. Російські гравці не залишилися, щоб почути гімн Канади і подивитися, як піднімаються прапори трьох країн – призерів чемпіонату.

Представник міжнародної Федерації назвав це винятковим випадком, оскільки жодна інша команда ніколи не покидала лід до завершення церемонії нагородження.

Федерація заявила, що відкриті ворота ковзанки «не мали значення», і зазначила, що російські гравці та офіційні особи знали турнірні правила і мають великий досвід проведення чемпіонатів.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading