181 депутат Верховної Ради України в третьому кварталі 2015 року отримав компенсацію з держбюджету за оренду житла

депутати-дегенерати

181 депутат Верховної Ради в третьому кварталі цього року отримав компенсацію з держбюджету за оренду житла або знімання готельного номера. Про це повідомляється в парламентській газеті “Голос України” за 17 жовтня.

Зокрема, компенсацію отримали перший заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій (“Народний фронт”) і представник президента в парламенті, екс-голова Національного банку України Степан Кубів (БПП).

Серед інших, компенсацію за оренду житла в липні – вересні отримали голови Тернопільської та Чернігівської обласних держадміністрацій Степан Барна і Валерій Паска, хоча їх депутатські повноваження Верховна Рада достроково припинила ще в травні.

Також Дмитро Шлемко (“Батьківщина”) отримав компенсацію, хоча його депутатські повноваження достроково припинили на початку червня.

Отримав компенсацію і в.о. президента-генконструктора ДП “Антонов” Михайло Гвоздьов (БПП), якого призначили на цю посаду в червні, але парламент припинив його депутатські повноваження лише у вересні.

В цілому компенсацію за житло з держбюджету у фракції “Блок Петра Порошенка” отримали 68 депутатів, у фракції “Народний фронт” – 44 депутата, у фракції “Самопоміч” – 15 депутатів, у фракції “Опозиційний блок” – 14 депутатів, 6 депутатів з “Радикальної партії Олега Ляшка”, 4 депутата з фракції “Батьківщина”, 14 позафракційних парламентарів, 9 депутатів з групи “Партія Відродження” і 6 депутатів групи “Воля народу”.

Зокрема, виплачена компенсація керівнику фракції НФ Максиму Бурбаку та його першому заступнику Андрію Тетеруку, лідеру фракції “Самопоміч” Олегу Березюку та його заступнику Олегу Лаврику.

З “Оппоблоку” оренду житла компенсували, зокрема, Олександру Вілкулу та Дмитру Шпенову, з групи “Партія Відродження”- міліонеру Євгену Геллеру.

Отримали компенсацію і соратники Ляшка Альона Кошелєва і Юрій-Богдан Шухевич.

Також отримали компенсацію за житло в третьому кварталі Михайло Гаврилюк (НФ) і Володимир Парасюк (позафракційний), які стали відомими завдяки Майдану.

Серед інших, отримали компенсацію Семен Семенченко “(Самопоміч”), Євген Дейдей і Анон Геращенко (“Народний фронт”).

депутати

депутати-дегенерати

депутати-дегенерати

депутати-дегенерати

депутати-дегенерати

У січні-березні 2015 року 188 народних депутатів отримали компенсацію з держбюджету для оренди житла або знімання готельного номера, а – у другому кварталі (квітні – червні) – 186 нардепів.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading