У Києві затримали підозрюваного в анонімних «мінуваннях» станцій метро, магазинів та державних закладів

anonim

У Києві затримали підозрюваного в анонімних «мінуваннях» станцій метро, магазинів та державних закладів, повідомляє прес-служба столичної поліції.

«32-річний місцевий житель жартома телефонував до поліції та повідомляв про замінування різних об’єктів, при цьому представлявся працівником спецслужб. Чоловік зізнався у скоєному. Про те, що такі дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність, він знав, але вважав себе невловимим», – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що чоловік обґрунтовано підозрюється у здійсненні неправдивих повідомлень про закладення вибухівки на різних об’єктах: станціях метрополітену, магазинах, державних закладах.

Правоохоронці відрили кримінальне провадження за статтею 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності) Кримінального кодексу України.

Повідомлення про замінування окремих станцій Київського метрополітену минулого року надходили регулярно. Крім того, невідомі повідомляли про «мінування» закладів громадського харчування, магазинів, а у травні минулого року повідомлялось про «замінування» міжнародного аеропорту «Київ». Дотепер усі дзвінки про замінування виявлялися хибними.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading