«Приватбанк» відкрив прийом заявок на програму «Доступні кредити 5-7-9%» для малого бізнесу

«Приватбанк» відкрив прийом заявок на програму «Доступні кредити 5-7-9%» для малого бізнесу, повідомила пресслужба фінансової установи.

Щоб стати учасником програми, достатньо мати рахунок в «Приватбанку» і подати заявку на спеціальній сторінці сайту банку 5-7-9.pb.ua.

«У рамках програми українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на розвиток бізнесу терміном до п’яти років в сумі до 1,5 мільйона гривень (по всій групі пов’язаних осіб за весь період дії програми). При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту – ставки складають від 5 до 9% річних в залежності від кількості створених робочих місць з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки», – розповіли в «Приватбанку».

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук анонсував, що програма доступних кредитів для бізнесу стартує 1 лютого 2020 року. Кредити планують видавати під такі ставки:

5% річних, якщо виручка до 25 млн грн і створюються мінімум 2 робочі місця;
7% річних для бізнесу з виручкою до 25 млн грн, який не створює нових робочих місць (але за кожного нового працівника ставка знизиться на 0,5%);
9% річних для бізнесу з виручкою до 50 млн грн.

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading