Поліція встановила понад 500 людей, які могли контактувати з хворими на COVID-19 у Першотравенську

Поліція встановила 556 людей, які навчались у міжнародній біблійній школі міста Першотравенська на Дніпропетровщині та могли контактувати з хворими на COVID-19, повідомила речниця обласної поліції Ганна Старчевська.

За її даними, 71 людина – з Тернівки, Петропавлівки та Першотравенська вже підписала інформаційну згоду та перебуває в самоізоляції.

Надалі поліція продовжує виявлення громадян, які мали контакт із інфікованими коронавірусом у місті.

Щодо чоловіка, який в соцмережах оприлюднив список ймовірних контактних осіб, поліція відкрила кримінальне провадження за ст.182 Кримінального кодексу України (порушення недоторканності приватного життя).

Водночас у релігійній організації «Нове покоління», яка проводила міжнародну біблійну школу, у віворок Радіо Свобода відмовились прокоментувати інцидет із зараженням вірян, пославшись на те, що наразі «всі перебувають на карантині».

У шахтарському місті Першотравенську на Дніпропетровщині стався спалах COVID-19. Станом на 8 квітня відомо про 21 випадок зараження. У Дніпропетровській обласній раді заявили, що пов’язують спалах інфекції із зустріччю ХЦ «Нове покоління», на базі якої створений «Міжнародний біблійний коледж», де проводили навчання вірян.

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading