Колишній глава СБУ Валентин Наливайченко оформив собі статус учасника бойових дій

АТО

Колишній глава Служби безпеки України (СБУ) Валентин Наливайченко оформив собі статус учасника бойових дій. Про це повідомив представник Центру сприяння звільненню заручників Юрій Тандіт.

“Багато з тих, хто там був, не є учасниками АТО. І туди йшли дійсно не за цим, хоча є випадки, коли люди виїжджали туди, щоб отримати цей статус. Три дні і… Ось тільки що Валентин Олександрович (Наливайченко – ред.) почав говорити про це, але ви по-моєму теж учасник АТО, учасник бойових дій. У мене питання: скільки днів вибули АТО, починаючи від початку квітня минулого року?” – сказав Тандіт, звертаючись до Наливайченка, однак той не відповів на це питання.

Нагадаємо, 14 січня 2015 р. прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розпорядився звільнити заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка за незаконне отримання статусу учасника антитерористичної операції на Донбасі.

А 29 січня Президент Петро Порошенко вирішив звільнити ряд співробітників Адміністрації Президента за незаконне отримання статусу учасника антитерористичної операції. Президент також запросив повний список чиновників, які отримали посвідчення учасника АТО, щоб припинити “військовий туризм”.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading