Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров забув задекларувати ще одну квартиру в Лондоні

Насіров

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має ще одну квартиру в Лондоні, яку не вказав у своїй декларації про доходи за 2014 рік. Про це стало відомо з виписок з Британського реєстру нерухомості.

Мова йде про квартирі №22 в будинку Фоллоуфілд по вулиці Леннокс Роуд в Іслінгтонському районі Лондона.

З британських ріелторських сайтів можна дізнатися, що квартира трикімнатна, і що її приблизна вартість на сьогоднішній день складає 241 тисячі фунтів.

Відзначимо, що Насіров є власником права “leasehold” на вказану квартиру, згідно з яким нерухомість орендується строком від 40 до 125 років. Оформлено це право було в 2005 році, заплатили за нього 120 000 фунтів, і як свідчить витяг, ці кошти були взяті в кредит у банку HSBC Bank PLC.

Згідно з офіційною біографією Насірова, на час придбання цієї нерухомості він працював у приватних міжнародних компаніях: директор з розвитку бізнесу фінансових продуктів “Рід Бізнес Інформейшн”, директор з розвитку бізнесу в країнах СНД “ДжіРЕс Капітал Маркетс”, голова з розвитку бізнесу в країнах СНД “Кантор Фітцджеральд – БіДжіСі“.

Одночасно Насіров мав свій приватний бізнес у Лондоні: у 2005 році він разом з батьком заснував тут компанію “Nasirov LLP”. Контактною адресою Романа Насірова як засновника цієї компанії в британському реєстрі була вказана ця квартира на Леннокс Роуд. Фірма була ліквідована в 2009 році, коли він повернувся працювати до Києва.

Крім того, цю ж адресу на Леннокс Роуд Насіров вказував при оформленні в 2007 році договору на купівлю іншої нерухомості в Лондоні – квартири №5 у будинку по вулиці Лаймхарбор, 3, тієї самої, дані про яку оприлюднив у вересні екс-заступник Насірова по ДФС Костянтин Лікарчук. Про це свідчить копія договору, яка є в розпорядженні журналістів.

Правда України

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading