Суд продовжив арешт Єфремова до 7 жовтня

Старобільський районний суд Луганської області продовжив на 60 діб тримання під вартою колишнього голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова, повідомляє 9 серпня Генеральна прокуратура України.

Згідно з рішенням суду, Єфремов перебуватиме під вартою до 7 жовтня.

«Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває, наступне засідання, під час якого заплановано дослідження доказів сторони обвинувачення, відбудеться 10 серпня о 10:00», – заявили у ГПУ.

15 червня суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Олександру Єфремову, арешт продовжили до 13 серпня.

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня. 13 січня 2017 року Єфремова з Києва конвоювали до Старобільська, де він і нині перебуває під арештом.

4 січня 2017 року Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт стосовно Єфремова. Йому інкримінують організацію захоплення будівлі Луганської ОДА; пособництво в захопленні Управління СБУ в Луганській області; вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; організаційне сприяння створенню й діяльності угруповання «ЛНР»; державну зраду.

напишіть відгук:

Discover more from ЦЕНЗОРА.NET

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading